Vietnamama heeft de smaak te pakken. We doen weer aan gezinsuitbreiding. Zit Azië in je genen en zie je jezelf helemaal onderdeel zijn van onze familie? (m/v 16+)

Kom dan ons team versterken! Wij verkopen Vietnamese Streetfood in foodtrucks op evenementen en festivals in Nederland en soms ook bij de buurlanden.

Ben je ondernemend, enthousiast en kan je hard werken? Wij zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en horeca-ervaring is zeer wenselijk. Vind je het gezellig om deze zomer mee te gaan naar festivals? Een rijbewijs is voor de runner een pré. 

Vanaf mei tot september hebben wij elk weekend en soms ook doordeweeks veel werk. Je kunt dus parttime aan de slag als bijbaantje, of fulltime als runner. In overleg kunnen we in het laagseizoen ook werk aanbieden. 

Wie zoeken we?

Kort gezegd: het visitekaartje van Vietnamama. Je bent hét gezicht van Vietnamama. Daarom moet je stressbestendig, sociaal en leergierig zijn. Je zult fanatiek koken, rollen, bakken, verkopen en bestellingen klaarmaken. Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk om een festival goed op te bouwen, de wagen klaar te maken en na het festival alles weer netjes af te bouwen. Je bent soms met je collega's een heel weekend in een stad, waar je veel uren kunt werken en overnacht in de buurt. Natuurlijk moet je liefde hebben voor eten en dan met name de Aziatische keuken.

Functie-eisen

·       Je bent in de periode van mei tot september minimaal 1 weekend per maand beschikbaar. Runners zijn minimaal 3 weekenden per maand beschikbaar.

·       Kennis van de Aziatische (bij voorkeur Vietnamese) keuken.

·       Ervaring in de horeca is een pré.

·       Snel kunnen schakelen.

·       Je bent een teamplayer maar kunt daarnaast ook goed zelfstandig werken.

Aanbod

·       Dynamische werkomgeving, geen dag is hetzelfde

·       Goed salaris

·       Een uitdagende functie bij een jonge succesvolle en sterk groeiende organisatie

·       Je komt op de leukste festivals van Nederland en Belgie

 


Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct! 

Naam *
Naam
Telefoonnummer
Telefoonnummer
http://
http://