vietnamama bakt, kookt en rolt het lekkerste Vietnamese streetfood met de meest verse ingrediënten & vooral heel veel liefde. Kom de familie ontmoeten!
 
DSCF2272.JPG
 

kom en word onderdeel van

de familie!

Wij hebben de smaak te pakken en doen weer aan gezinsuitbreiding! Wil jij werken bij de gezelligste familie die saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan?

Kijk dan hieronder naar onze beschikbare vacatures. Denk je wat anders toe te kunnen voegen? Stuur ons dan een uitdagende en overtuigende mail.

 
 
DSCF3858.JPG
 

voor onze trucks & catering zoeken wij een

eerste event medewerker (18+)

Zin om deze zomer de leukste collega’s aan te sturen op de tofste festivals?

Ben je in de weekenden veel beschikbaar en ben je representatief en enthousiast? Wij zoeken een Foodtruck eerste medewerker, ookwel manager, die zowel op festivals als op zakelijke evenementen onze trucks kan leiden.

 
achtergrond_VM2.jpg
 

voor onze trucks & catering zoeken wij een

event medewerker (18+)

Zin om deze zomer op de tofste festivals te werken?

Als medewerker op festivals ben je hét gezicht van Vietnamama. Daarom moet je stressbestendig, sociaal en leergierig zijn. Je zult fanatiek koken, rollen, bakken, verkopen en bestellingen klaarmaken. Ben je in de weekenden veel beschikbaar en ben je representatief en enthousiast? Lees dan vooral verder!

 
 
20180826_Vietnamama_Mysteryland_Corner-0022-2404.jpg
 

voor onze trucks & catering zoeken wij een

op / afbouw medewerker

Zin om deze zomer tussen de tofste festivals te touren?

Wij zoeken 1 of 2 festival op- en afbouwers die ook flexibel willen bijspringen op drukke festivals. Tijdens festivals ben je de spil in het web tussen deze locaties en ben je bezig met de levering van voorraad. Het kan dus zijn dat je lange ritten moet maken. Na afloop van het festival (vaak op zondagavond) zorg je ervoor dat alle foodtrucks en materialen weer in goede staat terug in de loods komen.

 
achtergrond_VM2.jpg
 
2b9043bf-c274-4fac-9695-e13f673b0b60.JPG
 

in de foodhall zoeken wij een

medewerker bediening

Heb jij liefde voor aziatisch eten en ben je op zoek naar een baan waarin elke dag voelt als een uitje met je leukste familie?

Kom dan bij ons in de DTGM werken. Je moet stressbestendig, sociaal en leergierig zijn. Je zult fanatiek koken, rollen, bakken, verkopen en bestellingen klaarmaken. We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is en minimaal 1 dag in het weekend. Je bent verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. In de zomerperiode ga je ook mee naar enkele festivals zodat je je familie beter leert kennen.