vacature: eerste medewerker trucks & catering (18+)

Zin om deze zomer de leukste collega’s aan te sturen op de tofste festivals?

Ben je in de weekenden veel beschikbaar en ben je representatief en enthousiast? Wij zoeken een Foodtruck eerste medewerker, ookwel manager, die zowel op festivals als op zakelijke evenementen onze trucks kan leiden.

Wie zijn wij?

Wij verkopen sinds 2014 Vietnamese Streetfood in foodtrucks en open keukens op evenementen en festivals in Nederland en België. In de herfst en winter verzorgen wij catering op bedrijfsevenementen of op beurzen (jaarbeurs). Daarnaast hebben wij een vaste vestiging in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven.

Ons personeel is ons gezicht maar bovenal ons hart. Wij geloven dat liefde en goed eten erg dicht bij elkaar liggen en zorgen daarom in de eerste plaats goed voor onze mensen zodat zij goed voor onze gasten kunnen zorgen.

 

Wie zoeken wij?

Je bent hét gezicht van Vietnamama. Daarom moet je stressbestendig, sociaal en leergierig zijn. Je zult fanatiek koken, rollen, bakken, verkopen en bestellingen klaarmaken. Daarnaast ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het goed opbouwen van een festival, de truck klaarmaken en na het festival alles weer netjes afbouwen. Natuurlijk moet je liefde hebben voor eten en dan met name de Aziatische keuken.

 

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

Als eerste medewerker ben je in staat om het gedachtengoed van Vietnamama uit te dragen op festivals, evenementen en bij catering klussen. Je werkt nieuwe collega’s in en zorgt dat je op festivals voldoende voorraad hebt. Je ziet ten alle tijden toe op een hygiënische en voedsel veilige werkwijze. Je bewaakt de teamspirit. Je zorgt dat de mise en place goed wordt uitgevoerd en dat de hele klus van A tot Z op rolletjes loopt. Met gemak onderhoud je contacten met andere foodtrucks en opdrachtgevers. Je bent in staat om een team aan te sturen en te motiveren zodat iedereen het beste uit zichzelf haalt en plezier heeft in het werk. Zelf zul je uiteraard ook de nodige uren bakken, rollen en verkopen.

Het welbekende lijstje:

 • Je bent minimaal 2 weekenden per maand beschikbaar (vaak van vrijdag t/m zondag).

 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de horeca.

 • Aanpakkersmentaliteit en fysiek sterk. Je bent je ervan bewust dat het werken op catering en festivals in het hoogseizoen gaat om lange dagen gevuld met zware fysieke arbeid en korte nachten. Je bent hier mentaal en fysiek tegen opgewassen.

 • Je bent flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast ben je resultaatgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden.

 • Spontaan en sprankelende uitstraling.

 • Het hebben van een rijbewijs B is een absolute MUST (en eventueel E), een auto of bedrijfswagen krijg je van ons mee. Ervaring met rijden met bestelwagen en kleine aanhangwagen is wenselijk.

Wat bieden wij?

 • Goed salaris op basis van leeftijd en ervaring

 • Een HACCP cursus inclusief certificaat

 • Een toffe zomer en oneindig veel eten!

 • Een toffe werkomgeving, geen dag is hetzelfde

 • Een uitdagende functie bij een jonge succesvolle en sterk groeiende organisatie

 • Je komt op de leukste festivals van Nederland en Belgie

 • Er is ruimte voor initiatief en daardoor zijn er volop kansen op verdere ontwikkeling


Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct! 

Naam *
Naam
Telefoonnummer
Telefoonnummer
http://
http://